Welkom bij onze Instelling!

De Internationale Gnostische Cultuur is een organisatie die meer dan 70 jaar geleden werd opgericht met als doel de eeuwenoude kennis van GNOSIS onder de mensheid te verspreiden.


De Gnostische instellingen van deze tijd zijn gesticht dankzij de leringen van de hedendaagse filosoof V.M. Samael Aun Weor.


We hebben wereldwijd honderden Gnostische Studiecentra en hier in Nederland is ons hoofdkantoor gevestigd in de stad ROTTERDAM.Wat betekent het woord GNOSIS?

GNOSIS is een woord van Griekse oorsprong dat betekent: Kennis, Wijsheid...

We kunnen het vinden in verschillende wetenschappelijke terminologieën zoals diagnose en prognose.


Het verschil tussen GNOSE en HYPNOSE...

Gnostische kennis stelt mensen in staat hun bewustzijn te ontwaken en toegang te krijgen tot kennis op een hoger niveau.

Hypnose (die in onze instelling niet wordt bestudeerd) hanteert een reeks hulpmiddelen waarmee een ander individu het menselijke onderbewustzijn kan binnendringen...


Hoe bestudeer je GNOSIS en de ZELFKENNISCURSUSSEN die je aanbiedt?

Het is erg makkelijk:

Stuur ons via het volgende formulier uw gegevens en wij zullen graag reageren en aangeven WANNEER en WAAR we onze VOLGENDE CURSUS zullen starten.

Het is belangrijk om te weten dat onze cursusses GRATIS ZIJN, aangezien het Gnostische Instituut wereldwijd wordt onderhouden met VRIJWILLIGE DONATIES van haar LEDEN.

Onze lessen zijn gratis en vrijwillige donaties zijn welkom om veel mensen zoals jij te blijven helpen die geïnteresseerd zijn om zichzelf te leren kennen...


ENKELE ONDERWERPEN DIE WE BEHANDELEN TIJDENS GNOSISCURSUS:Onder andere onderwerpen...


ZIE HIER HET VOLLEDIGE GRATIS CURSUSPROGRAMMA!


TOEGANG TOT GRATIS GNOSIS BOEKEN !